Iedereen wil Margot Robbie (en ik ook)

 

KFD

KFD

Iedereen heeft zijn mening. Ook over Martin Scorseses The Wolf of Wall Street. Maar, over één punt in deze film bestaat consensus. Margot Robbie is een bloedmooie jongedame. Als vrouw van Leonardo DiCaprio sprong deze Australische actrice in het oog. Niet enkel haar schoonheid, maar eveneens haar acteerprestatie. De druk is zwaar als je acteert naast DiCaprio en regie krijgt van Scorsese, maar Robbie is met glans geslaagd.

Nu al plukt ze de vruchten van het harde werk in The Wolf. Margot heeft twee nieuwe acteerjobs binnen. Ten eerste speelt ze de legendarische Jane in de nieuwe Warner Bros.-adaptatie van Tarzan. Deze klassieker van Edgar Rice Burroughs wordt geregisseerd door Davis Yates. Ze kon een gedrogeerde, knotsgekke Leo de baas, dus die aapmens wordt geen partij voor haar. Bovendien sloeg ze de versiertrucs van ene Orlando Bloom van zich af. Of dat zo moeilijk is, daar valt over te discussiëren. Er heerst hoop voor de onbekende man als ik, ze wil naar verluidt geen celebrity als lief. Hoop doet leven.

Vervolgens neemt ze de rol van Amanda Seyfried over in Z for Zachariah. Seyfried ging een geïsoleerd tienermeisje spelen die in een nucleaire oorlog iedereen verloor. Z for Zachariah is een indiefilm, maar met Chris Pine en Chiwetel Ejiofor als tegenspelers zal de film veel aandacht krijgen op het Sundance Film Festival.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.