Independence Day 2 in juni 2016!

20th Century Fox

20th Century Fox

Ben je een sciencefictionliefhebber? Houd je van apocalyptische scenario’s? Dan was de film Independence Day uit 1996 vast een kolfje naar je hand. Maar dat is inmiddels bijna twintig jaar geleden; tijd voor vernieuwing dus! Fans, niet getreurd, in juni 2016 komt er een vervolg met Independence Day 2!

Independence Day werd in 1996 gemaakt door Roland Emmerich en had onder andere Will Smith, Jeff Goldblum en Judd Hirsch in de acteerrangen. De rampenfilm was anything but a disaster aan de box office met een opbrengst van maar liefst 817 miljoen dollar. Independence Day verhaalde over de invasie van aliens, die op 2 juli met een gigantisch ruimteschip de aarde benaderen en haar gedurende 3 dagen teisteren.

Northern Lights

Northern Lights

Ook het vervolg, Independence Day 2, is onder regie van Roland Emmerich, die veelal bekend is van sciencefictionwerk, zowel in de regisseurs- als producersstoel. De Duitstalige regisseur maakte blockbusters als Godzilla en 2012.

Pas maakte Emmerich bekend dat Maika Monroe zich bij de cast zal voegen. De actrice raakte bekend als het door nachtmerries geteisterde meisje in It Follows. Ze zal samen verschijnen met onder meer Jeff Goldblum, Liam Hemsworth (The Hunger Games) en Charlotte Gainsbourg. Helaas geen Will Smith meer, ook al heeft het origineel zijn Hollywoodcarrière geen windeieren gelegd. Over de concrete inhoud van de sequel weten we nog maar bitter weinig. Er zijn geruchten dat er twintig jaar na de feiten van de eerste film een nieuwe golf van aliens de aarde komt terroriseren…
Meer nieuws zal ongetwijfeld spoedig volgen!

Bekijk Independence Day 2 vanaf 24 juni 2016 in de bioscoop!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.