Internationale doorbraak voor Veerle Baetens en Koen de Bouw?

KFD

KFD

Na Matthias Schoenaerts wagen nu ook  Veerle Baetens en Koen De Bouw zich  aan een internationale doorbraak.De twee krijgen een prominente rol in de Europese misdaadreeks The Team. Ook voor Filip Peeters is  in de serie een rol weggelegd. Veel is nog niet bekend over het nieuwe project, maar The Team zou gaan over een groep politiemensen gaan die internationaal strijd de strijd tegen criminaliteit aanbinden.

Veerle Baetens scoorde met The Broken Circle Breakdown en de BBC-reeks The White Queen al goed in het buitenland. Voor Koen De Bouw wordt het, op enkele kleinere rollen in Duitsland en Nederland na, zijn eerste gooi naar buitenlandse roem. Filip Peeters verwierf in Duitsland al de nodige bekendheid. Naast onze bekende Vlamingen zal de cast bestaan uit andere gerenommeerde Europese acteurs.

De serie wordt geregisseerd door een Deen en zal in verschillende Europese landen worden uitgezonden. Co-producent voor België is Lumière Films, bekend van De Rouille et d’Os en Offline. Dat Vlaamse acteurs het goed doen in het buitenland, bevestigt nog maar eens de stevige positie en goede reputatie die de Vlaamse film- en tv-productie internationaal heeft verworven.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.