Iron Man is nog nooit zo populair geweest!

Iron Man 3

Marvel Studios

Iron Man 3 lokte niet minder dan 145.000 bezoekers naar de Belgische bioscopen, goed voor een box office cijfer van meer dan 1.150.000 euro! Iron Man 3 heeft zijn intrede in de bioscopen duidelijk niet gemist. Na amper één week heeft de film al fantastische resultaten neergezet. De Avenger in het rode harnas is nog nooit zo populair geweest bij die-hard fans en families doorheen heel België.

Het stopt natuurlijk niet bij de filmervaring. De kleinste superhelden kunnen zich verkleden als Iron Man. Ze kunnen daarbij ook gebruik maken van alle bijhorende technische snufjes. De grotere superhelden kunnen hun vlieg- en vechtkunsten oefenen in de nieuwe mobile game Iron Man 3: The Official Video game. En wie niet van gamen houdt kan van de superheldensfeer genieten dankzij het indie/rock Iron Man 3 compilatiealbum Heroes Fall.

Deze ultieme Marvelbeleving blijft nog een hele zomer lang duren met de spannende Marvelseries Ultimate Spider-Man en Super Hero Squad die op 2BE worden uitgezonden. Ook op Disney XD (via Belgacom TV) kun je terecht voor een heleboel Marvelseries: het splinternieuwe tweede seizoen van Ultimate Spider-Man is daar zelfs al vanaf juni te volgen in première! Na de zomer gaat de Marvelsaga naar de kerstperiode toe door met de release van Thor: The Dark World, die in België in de bioscopen zal schitteren vanaf 30 oktober.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.