J.J. Abrams slaat opnieuw aan het teasen

Disney

Disney

En wij maar denken dat je in deze tijden van supersnel internet, 4G, spionagenetwerken, telelenzen en 10 dollar snitches geen geheimen meer kan hebben. Dat is dan toch buiten J.J. Abrams gerekend, de man die zelfs zijn volgend toiletbezoek teast, trailert en viraal market. Hij-Die-Van-Star-Wars-Opnieuw-Een-Geloofwaardige-Franchise-Moet-Maken gooide gisteren een nieuwe trailer op het net onder de naam Stranger. Maar wat die trailer, euh…, trailert, daar heeft iedereen – nouja, toch een stevige meute internetgeeks – het raden naar.

Een man die uit de zee strompelt, een voice-over (iemand die toevallig de stem herkent?) die wat wegemmert over begin en einde, een man met dichtgenaaide mond en de woorden: Soon He Will Know. Los van de sterrenhemel waarmee de trailer begint, lijkt dit mijlenver af te staan van Star Wars (waarom houdt Disney trouwens zo stijf de lippen op elkaar over Episode VII?). Maar heel wat geeks lijken daar niet meteen van overtuigd te zijn. Hun voornaamste argument? De manier waarop de woorden aan het einde van de trailer verdwijnen. “Know He Will Soon”, zo zou jedimeester Yoda het inderdaad zeggen.

Als dit inderdaad een teaser voor Star Wars is, dan is dat een ballsy manier om de marketingcampagne mee af te trappen. Maar de kans is groter dat dit één of andere nieuwe tv-reeks is waar Abrams aan meewerkt. Of natuurlijk een nieuw seizoen van Lost. Hoe dan ook: Soon We Will Know.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.