Japan Square Filmfestival 2013

Japan-Square Filmfestival

Japan Square vzw

Naar jaarlijkse traditie slaan Japan-Square vzw en Studio Skoop de handen in elkaar voor het Japan-Square Filmfestival. Vanaf 20 maart kan het Japanminnende publiek zich in StudioSkoop tegoed doen aan een selectie films die de ziel van het Verre Oosten weerspiegelt.

It's A Beautiful Life

Showgate Inc.

Our Homeland geeft het startschot met een rauw drama over broer en zus die proberen de kloof tussen hun kapitalistische en communistische achtergrond te overbruggen. Daarna gaat het de luchtige toer op met It’s A Beautiful Life, een optimistisch verhaal over enkele goedgemutste dames die een handeltje in bladeren beginnen. Dead Sushi is dan weer een over-the-top actiespotprent met dodelijke sushi in de hoofdrol en ook Sukiyaki staat in het teken van eten, maar dan niet van het moordlustige soort. Zelfs Death of A Salesman houdt het verrassend speels. In de documentaire volgt Mami Sunada haar vader die zich niet laat kisten wanneer hij hoort dat hij kanker heeft.

Om de smaakpapillen ook te laten meegenieten van de zintuiglijke geneugten serveert restaurant Jour de Fête vanaf 15 maart een oerdegelijke Japanese maaltijd, samengesteld door koks Miho’s en Tomoko’s.

Graaf zeker wat dieper op japan-square.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.