Jason Segel wordt stroopdief?

Disney

Disney

Goed nieuws voor fans van Seth Gordons Horrible Bosses en Identity Thief. De Amerikaanse regisseur broedt namelijk op een nieuwe komedie. De (nog titelloze) prent wordt een heistfilm over een heuse strooproof. Qué?

Je leest het goed. Tussen augustus 2011 en juli 2012 gingen dieven in Canada aan de haal met voor 20 miljoen dollar aan maple syrup van de Federation of Quebec Maple Syrup Producers. Ze smokkelden het ‘vloeibare goud’ over de grens naar de VS. Dit bizarre maar waargebeurde verhaal vormt het uitgangspunt voor Gordons nieuwste film.

Meer is nog niet bekend over de prent, behalve dan dat Family Guy-schrijver Chris Sheridan instaat voor het script en Jason Segel (How I Met Your Mother, Forgetting Sarah Marshall, The Muppets) een van de hoofdrollen voor zijn rekening neemt.

Wie Identity Thief of Horrible Bosses zag, weet dat we van deze heistkomedie geen hoogstaande humor moeten verwachten. Voor wat hersenloos entertainment ben je waarschijnlijk wel aan het juiste adres. Al betwijfel ik of het magere verhaaltje een hele film lang zal kunnen boeien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.