John Travolta en Ethan Hawke in nieuwe Ti West

Sinister

Entertainment One Benelux

Ti West is een naam die hier op Supercalifragilistic vaak valt. Ok, in mijn artikels toch. Ik heb dan ook een serieuze boon voor de jonge Amerikaanse regisseur, of toch voor zijn excellente horrorfilms. Zijn laatste prent The Sacrament moet nog uitkomen of West heeft al een nieuw project in de pijplijn, met een stevige titel: In a Valley of Violence.

Voor deze donkere western zou West nu John Travolta en Ethan Hawke gestrikt hebben. Twee acteurs die – correct me if I’m wrong – nog nooit samen speelden. Deze geruchten zijn nog niet bevestigd maar productiehuis Blumhouse producete eerder al The Purge en Sinister met telkens Ethan Hawke in de hoofdrolGrote kans dus dat dit nieuws klopt. 

Wat West wel al kwijt wou is dat In a Valley of Violence geen horrorfilm zal zijn. De beloftevolle regisseur wil al langer een nieuw genre uitproberen en de western lijkt als eerste aan de beurt te komen. Geen horror dus maar neem het van me aan dat deze “revenge western” hoogstwaarschijnlijk bloedrood getint zal zijn. Meer nieuws volgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.