Joseph Gordon-Levitt voegt zich bij Sin City 2 cast

Columbia Pictures

Columbia Pictures

Blake in het Batman sluitstuk, Joe in Looper, de zoon van Lincoln in de gelijknamige prent van Spielberg en de opholgeslagen pakjesbezorger in de straten van The Big Apple in Premium Rush. De teller staat op 4 voor de aantal rollen die Joseph Gordon-Levitt afgelopen maanden vertolkte, maar daar stopt het niet voor de 32-jarige acteur. Levitt zal de rol van Johnny, een arrogante gokker, vertolken in de nieuwe Sin City: A Dame to Kill For, dit werd bevestigd door Robert Rodriguez en Frank Miller, de regisseurs themselves van de sequel van de in 2001 verschenen film.

Joseph Gorden-Levitt voegt zich bij een cast die voor het overgrote deel hetzelfde is gebleven. Jessica Alba speelt opnieuw de stripster uit de vorige film, ook Clive Owen, Mickey Rourke en Michael Madsen keren terug in hun vertrouwelijke rol van de eerste Sin City. Ook kinderster Alexa Vega, die een rol vertolkte in de film Spy Kids films, werd aan de cast toegevoegd.

Rodriguez liet al eerder verstaan dat Sin City: A Dame To Kill For zich voor Sin City 1 afspeelt, hierdoor ontstond er een hele speculatie of Bruce Willis nu wel of niet zal terugkeren in de film. (SPOILER: Bruce Wilis pleegde zelfmoord aan het einde van de eerste film). Maar hierover is nog geen duidelijk bericht over langs de kant van Willis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.