Justice League flop van 200 miljoen?

The Dark Knight Rises

Warner Bros.

Heb je net zoals mij zo genoten van Kick-Ass? Dan ben je evenzeer benieuwd naar de sequel. Schepper van de oorspronkelijke film en de waanzinnige helden is Mark Millar. Hij heeft zich nu wat laagdunkend uitgelaten over de filmplannen van Warner Bros. rond Justice League. Hij vindt dat het hele project een maat voor niets is. Why?

 “I actually think the big problem for them is the characters are just too out of date. The characters were created 75 years ago, even the newest major character was created 68 years ago, so they’re in a really weird time.”

De personages zijn volgens hem te oud. Akkoord. Maar zijn de meeste personages waar we met ons allen zo graag naar kijken al niet rond of voorbij de pensioenleeftijd? James Bond bijvoorbeeld. James viert zijn 50ste filmverjaardag. Is hij te oud? Nope. Skyfall is ondertussen de 7 best verdiende film aller tijden geworden! Ook onze X-Men doen het nog steeds bijzonder goed. Of wat dacht je van The Avengers?

Of een Justice League tot hetzelfde kaliber zal en kan behoren als X-Men of The Avengers is een andere vraag. Wonder Woman, Green Lantern en The Flash zijn immers geen personages die de laatste tijd een succesvolle filmgeschiedenis achter de rug hebben. En ook het succes van de vorige Superman was maar magertjes. De last ligt dus vooral op de schouders van Batman.

Volgens Millar, toevallig aangetrokken als consulent voor de concurrende filmstudio Fox, is de geplande Justice League een goeie investering voor wie 200 miljoen dollar wil verliezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.