Kevin Costner has Three Days To Kill

Relativity Media

Relativity Media

Hij danste met wolven, zwom met zeemonsters en is de adoptiepapa van Superman, maar deze keer loopt Kevn Costner tussen het gewone plebs. Wel ja, spionnen, terroristen en moordenaars zijn ook geen dagelijkse kost. In Kevins nieuwe film, Three Days to Kill, gaat hij generatiegenoot Liam Neesons Taken achterna. Costner speelt een spion op leeftijd die zijn strijdbijltje neer wilt leggen. Hij verkiest tijd te spenderen met zijn vervreemde dochter (Hailee Steinfeld). Een dodelijke ziekte gooit roet in het eten. Zonder een experimentele drug trekt Kevin het niet meer lang . Uiteraard wordt die enkel toegediend als hij één laatste klus klaart. Deze blijkt dan nog eens zijn moeilijkste ooit te zijn. Pech pech pech…

Relativity Media

De synopsis doet ons denken aan een combinatie van Taken en Crank. Het verhaal werd geschreven door Franse filmgoeroe Luc Besson en Adi Hasak. De setting is évidemment Paris. McG van Terminator Salvation neemt de regie op zich en levert op het eerste zicht een degelijke actiekomedie af. De cast wordt vervolledigd door blondine Amber Heard. Je weet wel, die “lesbische” stoeipoes die het huwelijk van  piraat Johnny Depp op de klippen liet lopen.

Of Three Days to Kill hoge toppen zal scheren, betwijfel ik. Toch wordt het een entertainende film. Opnieuw een goede stap in de juiste richting voor Kevin Costner. Let op mijn woorden, Kevin komt terug aan de top!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.