Kies de beste soundtrack van het jaar

Filmfestival Gent

Filmfestival Gent

Het is weer tijd. Je mag weer gaan stemmen. Niet voor de politiek. Wel voor de cultuur. En meer specifiek voor de World Soundtrack Public Choice Award 2013! Ga door de indicatieve shortlist die de World Soundtrack Academy samenstelde, herbeluister enkele soundtracks en kies jouw persoonlijke favoriete filmsoundtrack van het voorbije jaar.

Je maakt kans op een jaarabonnement van Deezer, wereldleider op vlak van online muziekstreaming. Je hebt er alle muziek binnen handbereik en onbeperkte toegang tot een muziekcatalogus van meer dan 25 miljoen liedjes, waaronder – hoe kan het ook anders – massa’s filmmuziek.

Zelf heb ik al mijn keuze gemaakt. Het was wikken en wegen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Henry Jackman en zijn score voor Wreck-It Ralph. Gewoon omdat Henry Jackman een zeer talentvolle en gevarieerde componist is. Dit is een sterke soundtrack vol nostalgie en vernuft. En als mijn stem helpt om de man naar Gent te halen, dan stem ik wel duizend keer.

Wil je mij steunen? Of verkies je een andere soundtrack? Surf naar www.worldsoundtrackacademy.com, ga naar ‘Awards – Public Choice Award’ en ga door de shortlist. Een heleboel soundtracks zijn er dankzij Deezer gratis te beluisteren, zo kan je je geheugen opfrissen.

Keuze gemaakt? Dan moet je enkel nog stemmen en je gegevens achterlaten. Zo maak je kans op een jaarabonnement van Deezer. De componist die de meeste stemmen haalt ontvangt de Public Choice Award op de uitreiking van de World Soundtrack Awards op 19 oktober.

Stemmen kan tot 15 september 2013. (Filmfestival Gent)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: ,

Comments are closed.