Kinepolis lanceert Cinema Deluxe

Kinepolis Gent

De cinema’s hebben het al een hele poos moeilijk om het volk in de bioscoopzaal te krijgen. Streaming diensten zoals Netflix, video-on-demand en ga zo maar voort, zorgen ervoor dat je niet meer naar de cinema hoeft om je favoriete films te zien. Toen de televisie er kwam in de jaren vijftig deed zich hetzelfde probleem voor. Om het bioscoopbezoek terug op te waarderen ontstond toen bijvoorbeeld al 3D. Ook het extreme widescreen formaat was een tegenzet van de filmindustrie.

Kinepolis CInema Deluxe

Kinepolis CInema Deluxe

In die geest komen ze bij Kinepolis ook met een nieuw concept: ‘Cinema Deluxe’. Het einddoel is een bioscoopavondje in stijl. Iedere vrijdagavond zal Kinepolis om 20u30 een geweldige topfilm serveren met een glaasje cava. Cinefielen zullen daarenboven blij zijn te horen dat lawaaierige snacks die avond worden geweerd. Een filmkenner komt de film in kwestie inleiden en zal er zo voor zorgen dat je de avond en film niet meer vergeet.

‘Cinema Deluxe’ zal doorgaan in de Kinepolis bioscopen van Antwerpen, Hasselt, Kortrijk, Gent, Brussel, Imagibraine en Luik. Het aanbod zal steeds twee films omvatten die Kinepolis graag in de kijker wil zetten. Wie overtuigd is kan Vrijdag 14, 21 en 28 maart en vrijdag 4 april in Vlaanderen ’12 Years a Slave’ of ‘Halfweg’ in ‘deluxe’ gaan bekijken. In Wallonië geven ‘12 years a slave’ en ‘Supercondriaque’ de aftrap van het nieuwe concept.

Voor een milde bijdrage van €12,95 geniet je dus van een rijk gevulde vrijdagavond.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.