Kinepolis presenteert: Het Vlaamse Film Paspoort

KFD

KFD

De Vlaamse film doet het bijzonder goed. Dat actrice Veerle Baetens bijvoorbeeld met 3 verschillende langspeelfilms op hetzelfde moment in de Kinepolis bioscopen te zien is (The Broken Circle Breakdown, Het Vonnis en Halfweg), is geen toeval. Films van eigen bodem rijven wereldwijd de ene na de andere prijs binnen op de meest gerenommeerde filmfestivals. Bovendien trekken ze een steeds groter publiek aan. Vanaf 12 februari zullen met K3 Dierenhotel, De Behandeling, FC De Kampioenen, Marina en The Broken Circle Breakdown maar liefst 5 Vlaamse films het filmaanbod op het grote scherm domineren. In Kinepolis Antwerpen zijn dat er met Het Vonnis zelfs 6. Dit is uitzonderlijk veel als men kijkt naar het Vlaamse filmaanbod van amper 2 jaar geleden.

Met het Vlaamse Film Paspoort komt Kinepolis nu met een ongezien concept op de proppen. Hiermee wil de Belgische bioscoopketen dit jaar iedere filmliefhebber gidsen door het beste wat het Vlaamse filmlandschap te bieden heeft. Voor € 72.00 kan je in 2014 niet alleen 8 keer naar een Vlaamse film. Benieuwd naar The Loft, Welp, of De Maagd van Gent? Met je paspoort is je ticket al betaald!

Daarnaast biedt dit paspoort ook nog eens enkele niet te missen voordelen. Zo krijg je bovenop je tickets ook een gratis dvd van een eerder verschenen Vlaamse topfilm (The Broken Circle Breakdown, Brasserie Romantiek, Groenten uit Balen, …). En dat is nog lang niet alles. Dankzij je paspoort wordt je ook regelmatig en vóór de gewone filmbezoeker uitgenodigd voor sneak previews, avant-premières en speciale events. Bovendien krijg je er toegang mee tot exclusieve wedstrijden, waarmee je bijvoorbeeld kans maakt op een setbezoek.

Lijkt al dit lekkers jou wel iets, haast je dan snel naar de kassa’s van de Kinepolis in jouw buurt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.