Kinepolis start met Student Choice

Warner Bros.

Warner Bros.

Het is weer zover: de minst leuk tijd van het studenteleven. De examens staan voor de deur. Je kijkt op tegen de immense stapel boeken en cursussen op je bureau en vraagt je af hoe je die lange, eenzame en vooral saaie examenperiode moet doorstaan. Kinepolis heeft echter goed nieuws voor jou. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. En omdat naast studeren een verkwikkende studiepauze even noodzakelijk is om deze donkere periode met succes door te komen, roept Kinepolis januari uit tot ‘action’-maand. Verlaat die muffe studeerkamer en zak op 7 januari 2013 af naar Kinepolis want naast de wekelijks gekende Student Night op maandag, organiseert Kinepolis nu ook één keer per maand een exclusieve avant-première voor studenten; de Student Choice.

Om volledig in te spelen op actie, staat de Student Choice op 7 januari helemaal in het teken van Gangster Squad. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, werpt de film een verfrissende kijk op de authentieke maffia uit het Los Angeles van de jaren ’40, met actiehelden als Ryan Gosling en Sean Penn en met Emma Stone als de dienstdoende moordgriet.

Warner

Synopsis:

Los Angeles, 1949. De meedogenloze Oostkustmaffiosi Mickey Cohen (Sean Penn) heeft de touwtjes in elk bedorven milieu van Los Angeles in handen. Drugs, wapens, prostitutie en gokken krijgen dankzij zijn toedoen stilaan de overhand. Het Los Angeles Police Department zit met de handen in het haar: nooit kunnen ze hem juridisch iets maken en Mickey blijft ongestraft zijn gang gaan. Als agenten kunnen ze hun stad niet redden en dus besluiten John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling) hun ambt af te leggen voor een geheime missie: Los Angeles redden van het verderf waarin Mickey hun geliefde stad leidt. Geen badges, geen eer, geen glorie en vooral geen vergiffenis.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Zo geniet je als student van tal van voordelen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.