Kosinski & Cruise voor Go Like Hell

Universal

Universal

Eerder dit jaar konden we met Oblivion al genieten van een samenwerking tussen Tom Cruise en regisseur Joseph Kosinski. Die sci-fi film maakte ons eigenlijk niet warm of koud. Voor hen die het wel plezierde is er goed nieuws. Het duo slaat namelijk opnieuw de handen in elkaar voor Go Like Hell. Deze film zou zich baseren op A.J. Baime’s boek Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans – vrij duidelijk me dunkt.

Ferrari en Ford vochten voornamelijk in de jaren 60 om de eer van beste autoconstructeur. De heren namen het tegen elkaar op op het legendarische racecircuit van Le Mans en boekten  uiteindelijk beide grote successen. Opvallend: geen tekort aan auto’s in de cinema tegenwoordig. Dit nieuws komt er op het moment dat Rush, Ron Howardzeer  degelijke verfilming van de strijd tussen Formule 1 helden James Hunt en Niki Lauda, nog maar net koud is.

Een beetje vreemd dus misschien dat Fox zo happig is om deze film te maken, zeker aangezien Rush niet bepaald een groot succes aan de kassa genoot. Maar, niets is beslist. Leuker is misschien dat Cruise zich eerst concentreert op Mission: Impossible 5 (zo wordt het nog dat tikkeltje moeilijker om de plots van de Ethan Hunt films uit elkaar te houden)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.