Krijgt Gambit zijn eigen film?

The Dilemma

Universal Pictures

De promotiecampagne van X-Men: Days of Future Past begint stilaan op snelheid te komen. Onlangs zagen we maar liefst 25 verschillende tijdschriftcover de revue passeren. De toekomstplannen van Fox liggen vast met Apocalypse als volgende hoofdstuk in de X-Men wereld. Zou er (naast ver weg blijven van Marvel Studios) plaats zijn voor iets anders? Als het van producente Lauren Shuler Donner afhangt wel. Het idee zit nog in zijn kinderschoenen, maar we kunnen het moeilijk links laten liggen. Donner zou graag een Gambitfilm maken.

Marvel

Marvel

Je zag deze mutant kort aan het werk in X-Men Origins: Wolverine. Toen vertolkte Taylor Kitsch het personage. Maar, Donner heeft nu iemand anders in haar hoofd. Niemand minder dan Channing Tatum. Hoewel ik het idee top vindt, kan ik me niet vinden voor Tatum. De potige man kan wel acteren, maar we hebben zijn brede hoofd te veel elders gezien. Ook al is hij Magic Mike, de magie raakt verloren. Tatum zelf verklaarde eerder dat hij interesse heeft om Gambit te vertolken.

Het verhaal zal geen origins worden. Die van Wolverine was een matig geslaagde film. Voor Gambit willen ze het eenvoudig houden. Geen groot aantal mutanten in één film, maar concentreren op het personage Gambit. Gambit is erg interessant omdat hij steeds op de grens goed/kwaad loopt. Hij is een X-Men, maar in de eerste plaats een drinkende, rokende dief.

De kaarten zijn geschut. Nu hopen dat de goede kaarten vallen en Fox groen licht geeft voor Gambit.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.