Laatste seizoen Breaking Bad in de cinema

Sony

Sony

Laten we er niet flauw over doen, de fans van de grote Heisenberg weten al lang  hoe Breaking Bad uiteindelijk afloopt – wie had kunnen raden dat het één lange koortsdroom was die Walter White had na zijn eerste chemokuur? Maar voor wie minder bedreven is in min of meer illegale internetactiviteiten is er goed nieuws.

Want Kinepolis vertoont op 16 februari het laatste seizoen, het is te zeggen: de laatste acht afleveringen van het vijfde seizoen, van de tv-reeks op het grote scherm. En dat is exact zes dagen voor de dvd-release, en één dag voor ze op Canvas beginnen aan de eerste aflevering van seizoen 5.

De Breaking Bad-marathon loopt tegelijk in de Kinepolis van Antwerpen, Gent en Leuven. De binge-sessie start om 15u30 en tegen 23u30 weet u hoe de avonturen van Walter White en Jesse Pinkman eindigen. Een ticketje, drankje en hapje incluis, maakt je 24.95 euro armer. Een koopje naar Kinepolisnormen (je hebt tegenwoordige verdikke je visa nodig om er een number one te gaan doen). Het schorremorrie dat tegenwoordig als student door het leven gaat, kan voor vijf euro minder een zeteltje reserveren. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.