Lesbische seksscènes: De Grote Ruzie

Cinéart

Cinéart

La Vie D’Adèle is bij ons nog maar net in de zalen maar er is al heel wat ruzie over gemaakt. Tussen regisseur Abdellatif Kechiche en zijn steractrices nog wel. Léa Seydoux deed in The Independent haar beklag over de lange, expliciete seksscènes in de film.

Of course it was kind of humiliating sometimes, I was feeling like a prostitute.

Cinéart

Léa Seydoux en Adéle Exarchopoulos moesten beiden poedelnaakt gaan voor de film en, volgens Seydoux, soms zes uur lang orgasmes faken. Gelukkig werd er wel gebruik gemaakt van namaakgeslachtsdelen, aldus Seydoux.

Voor u met rotte tomaten gaat smijten naar “de pervert” Kechiche heeft de brave man toch recht op een minimum aan zelfverdediging. De regisseur vindt niet dat hij een grens overschreden heeft of teveel gevraagd heeft van zijn actrices. Ook al nam hij sommige scènes tientallen keren op.

Concerning the love scenes, I didn’t ask for anything other than the expression of a form of passion. I felt like showing this carnal and passionate love, entirely guided by desire.

Er was oorspronkelijk ook een scène gepland waarin Adèle zich vermaakt met twee heren, maar dat plan ging dus niet door. Kechiche besluit dat de scènes die in de film getoond worden niet ver genoeg gaan. Daarover horen we Seydoux niet klagen. Hoewel ze zeurt over de slopende opnames is ze wel lovend over het resultaat. Ze zegt dat enkel het eindresultaat belangrijk is, en dat het een mooie en krachtige film geworden is. Eind goed, al goed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.