Live stream Europese première We’re the Millers

Fox

Fox

Ik heb goed nieuws voor de fans van Jennifer Aniston. Op 14 augustus kan je namelijk zij aan zij lopen met deze femme fatale. En dat dankzij de live stream van de Europese première van We’re the Millers. Naast Aniston zie je ook nog Jason SudeikisWill Poulter en regisseur Rawson Marshall Thurber.

Met wat geluk wordt jouw vraag gesteld aan een van deze sterren op de rode loper. Dat kan door een vraag te sturen naar #Werethemillerslive. Dat kan je op 14 augustus doen. Of je een antwoord krijgt zie je tussen 18:00 en 19:00 via onderstaande video helemaal beneden.

Synopsis:

David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine drugsdealer. Zijn klanten gaan van voetbalmoeders tot topkoks, maar nooit kinderen – daar stelt hij de grens. Wat zou er dus mis kunnen lopen? Veel. Uiteraard houdt hij zich het liefst van al gedeisd. Maar wanneer hij een paar plaatselijke tieners probeert te helpen wordt hij besprongen door drie dakloze punkers. Ze stelen zijn dope en zijn geld, wat hem in diepe schulden brengt bij zijn leverancier Brad (Ed Helms). Een goede daad blijft nooit ongestraft.

Om met een schone lei te beginnen – en zijn goede gezondheid te behouden – moet David een grote drugssmokkelaar worden door Brads laatste lading uit Mexico binnen te brengen. Mits een gezonde dosis overredingskracht weet David zijn buren voor zijn kar te spannen. De cynische stripper Rose (Jennifer Aniston), Kenny (Will Poulter), die altijd al meer praat had dan dat ie drugs kocht en Casey (Emma Roberts), een tiener vol tattoos en piercings, vormen in zijn waterdichte plan: “the Millers”. Eén nepvrouw, twee namaakkinderen en een blinkende motorhome later, trekken de Millers de grens over voor een verlengd weekend. En dat belooft te eindigen met het nodige spektakel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.