Lucas Black (Tokyo Drift) keert terug voor Fast & Furious 7

Fast & Furious 6

Universal Pictures

Na een afwezigheid van drie films keert Lucas Black terug naar de Fast & Furious-franchise. De acteur, die de hoofdrol vertolkte in The Fast and the Furious: Tokyo Drift, heeft getekend voor drie films. Je leest het goed, drie films. Dat wil zeggen dat er naast Fast & Furious 7 ook nog een Fast & Furious 8 en 9 in ons strot geramd wordt komt. Niet eens zo’n onlogische beslissing, gezien de filmreeks populairder is dan ooit. Bewijs daarvan Fast & Furious 6, dat de voorbije zomer wereldwijd bijna 800 miljoen dollar in het laatje bracht.

De terugkeer van Black is ook maar logisch, aangezien Fast & Furious 7 zich chronologisch afspeelt na de gebeurtenissen in Tokyo Drift. Daarin reisde het personage van Black (Sean Boswell) naar Japan, waar hij bevriend raakt met Han, een ex-lid van het team van Vin Diesels Dominic Toretto. Wanneer Han sterft in een auto-ongeluk, vliegt Toretto naar Japan, waar hij kennismaakt met Boswell.

Black is niet de eerste nieuwe naam voor Fast & Furious 7. Ook Kurt Russell en Djimon Hounsou doen mee, net als Jason Statham. De opnames zijn trouwens al van start gegaan. Moet ook, want de film komt normaal gezien volgende zomer al in de zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.