Luke Evans als The Crow

Relativity

Relativity

Het lijkt alsof er een nieuwe Crow is gevonden. Zijn naam is Luke Evans. Je kent hem als vooral als de oppergod Zeus in Immortals. Deze zomer legt hij Vin Diesel het vuur aan de schenen als de baddie in Fast & Furious 6. En Universal heeft hem gevraagd voor de rol van één van hun iconische horrorlegendes, die van Graaf Dracula. Maar er is meer. Evans wordt ook nog eens de Crow.

Aanvankelijk circuleerden de namen van Bradley Cooper, James McAvoy, Tom Hiddleston en Alexander Skarsgard. Maar Relativity zou dus uiteindelijk gekozen hebben voor Evans voor de titelfiguur. De remake of reboot van The Crow is gebaseerd op de gelijknamige comic books. Deze werden in 1994 omgevormd tot de cult klassieker The Crow met Brandon Lee als Eric Draven. Cult vooral omdat Lee zichzelf op de set een kogel door het lijf joeg, per ongeluk.

De regisseur achter deze geplande remake is F. Javier Gutierrez. Duimen dat alle wapens deze keer veilig en wel opgeborgen blijven, ook de kinderpistolen. In Amerika weet je immers nooit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.