Malick verknipt zijn cast

To The Wonder

A-film

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het is een kleine woordspeling omtrent het bericht over To The Wonder. Het is de jongste film van Terrence Malick. De man combineert in The Tree of Life dino’s met Brad Pitt en tal van filosofische vragen. Het is afwachten wat hij deze keer voor ons in petto heeft. To The Wonder wordt voorgesteld tijdens het Filmfestival van Venetië. De grote vraag bij vele filmliefhebbers is momenteel welke acteurs de uiteindelijke versie van de film niet hebben overleefd. Vele acteurs willen samenwerken met Terence Malick. Het is echter weinigen gegund.

Het klinkt gek, maar vreemd is het niet. Het is zelfs wat eigen aan Malick. Adrien Brody zou de hoofdrol spelen in The Thin Red Line, maar zijn personage werd uiteindelijk herleid tot een tweederangsrol door de montage. Een slachtoffer van de cutting table voor To The Wonder is blijkbaar Rachel Weisz geworden. Aan La Stampa liet de actrice het volgende weten:

 “I had the experience of working with him [Malick] but I will not have the pleasure of seeing my work.”

Geen Weisz dus. Ook Jessica Chastain zou het niet halen. Zij heeft ook enkele opnames gedaan, maar liet aan The Playlist weten dat ze vorig jaar al een vermoeden had dat ze deze keer niet op de credits ging verschijnen. Wie we wel zeker zullen zien zijn Ben Affleck, Rachel McAdams en Olga Kurylenko. Affleck speelt een man die naar Europa reist en daar Kurylenko’s personage ontmoet. De twee trouwen, maar uiteindelijk kiest Affleck toch voor zijn oud schoolliefje. De film zou biografisch zijn. Malick heeft namelijk hetzelfde meegemaakt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.