Man of Steel meets The Dark Knight

Warner Brothers

Warner Brothers

Elk jaar worden er op Comic Con heel wat grote nieuwtjes op de wereld losgelaten. Teasers en exclusief materiaal waarvan menig nerd een natte broek krijgt. Zo is er nu ook nieuws over Man of Steel 2. Persoonlijk reken ik mezelf tot de ‘kan me geen reet schelen’ categorie maar de box office liegt er niet om. Zack Snyder heeft een hit gescoord met de Superman film en kwam op Comic Con de wereldschokkende sequel aankondigen. Wie vind dat ‘wereldschokkend’ een overdreven woord is … lees gerust verder.

“I want you to remember my hand at your throat. I want you to remember the one man who beat you.”

Een enkel zinnetje uit Frank Miller’s The Dark Knight Returns was genoeg om bij alle aanwezigen in de zaal voor een collectieve hartaanval te zorgen. Toen de zin werd gevolgd door het bovenstaande logo vielen er groepjes fanboys in katzwijm. Het is namelijk zover. Het DC Universe gaat definitief de Marvel toer op en laat zijn superhelden in elkaars films opdraven. In Man of Steel 2 zullen we de epische team up tussen Superman en Batman mogen aanschouwen.

Dat Henry Cavill opnieuw van de partij zal zijn als de vliegende sloophamer is zeker. Wie de grote schoenen van Christian Bale zal mogen vullen blijft voorlopig een mysterie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.