Marvel heeft plannen met Crossbones

Marvel Studios

Marvel Studios

Acteur Frank Grillo kwam in de eerste trailer van  Captain America: The Winter Soldier al even piepen als Brock Rumlow. Van zijn alter ego Crossbones was nog geen spoor te bekennen. En misschien laat Rumlow zijn skelettenmasker nog even achterwege in de tweede Captain America. Volgens Grillo is de sequel namelijk een originfilm voor heel wat nieuwe Marvel-personages.

It’s an origin film. You meet people who are going to be around for a while, so they introduce the characters. It’s almost like it’s a series. It’s fun. I can’t say very much about it because Marvel’s very strict about what you’re allowed to say. The movie, we’ve seen bits of it, and it is spectacular.

En Grillo steekt ook niet onder stoelen of banken dat Marvel grote plannen heeft met Rumlow/ Crossbones.

They do actually. We’ll see what happens. We’ll see if the fans respond to Brock and how it goes.

Wat we wel zeker weten is dat Rumlow in The Winter Soldier te zien zal zijn als S.H.I.E.L.D.-agent, toch zeker in het begin van de film. Hij start dus bij de good guys. Hoe en wanneer hij uiteindelijk het slechte pad kiest, is nog een mysterie. Loopt het al in de sequel verkeerd tussen Steve Rogers en Brock Rumlow? Of krijgen we het voorspel van een conflict dat in een mogelijke derde Captain America-film, of in Avengers: Age of Ultron, losbarst? En komt ook Red Skull, die van villain-dienst was in Captain America: The First Avenger en in de comics heel vaak de werkgever van Crossbones is, terug vanuit het rijk der doden?

Alle antwoorden, of toch zeker een deel ervan, krijgen we vanaf 26 maart 2014.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.