Matt Damon in Nolans Interstellar?

The Bourne Ultimatum

Universal Pictures

Opmerkelijke toevoeging aan de cast van Interstellar, waarvan de productie momenteel aan de gang is in Canada, met onder anderen Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jessica Chastain in belangrijke rollen. Zo voegt niemand minder dan Matt Damon zich bij de cast van het nieuwe science fictionproject van Christopher Nolan (The Dark Knight Rises, Inception). Zijn rol zal vermoedelijk echter beperkt zijn, aangezien hij maar twee weken op de set zal zijn, terwijl de hele productie een volle vier maanden in beslag zal nemen.

Verder is er ook meer nieuws over een mogelijk regiedebuut van de acteur, die mogelijk een terugkeer maakt als Jason Bourne. Dat Damon plannen heeft om eens achter de camera te staan is geen geheim. Zo ging hij normaal gezien Promised Land regisseren, maar uit tijdsgebrek moest hij het project noodgedwongen aan Gus Van Sant laten, met wie hij reeds samenwerkte voor Good Will Hunting.

Damon zou nu zijn zinnen gezet hebben op A Murder Foretold (andere bronnen spreken over A Foreigner), een drama van de hand van Chris Terrio, de scenarist van het Oscarwinnende Argo van Damons boezemvriend Ben Affleck. Het verhaal is gebaseerd op een artikel van The New Yorker uit 2009 over Rodrigo Rosenberg, een man uit Guatemala die neergeschoten werd tijdens het escalerende geweld in zijn land. Opvallend aan het verhaal was dat hij een videotape naliet waarin hij de president van het land beschuldigde van de moord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.