Megan Fox in TMNT

Paramount

Paramount

Megan Fox veroorzaakte nogal wat ophef toen ze uit de Transformers franchise verdween. Ze vergeleek regisseur Michael Bay op de set met Hitler.

“Michael wants to be like Hitler on his sets, and he is. So, he’s a nightmare to work for.”

De relatie tussen de twee Hollywoodfiguren moet nu toch uitgeklaard zijn. Fox doet namelijk mee in Bay’s nieuwste project. We hebben het dan uiteraard over de reboot van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Fox zou in de film de rol van reporter April O’Neill op zich nemen. April is in de tekenfilms, strips en voorgaande verfilmingen de menselijke vriend van de Turtles.

Paramount

Bay is producent van dienst. De regiestoel laat hij deze keer aan Jonathan Liebesman, die we onder andere kennen (of net niet) van het magere Battle: Los Angeles en het nog zwakkere Wrath of the Titans.

Of de aanwerving van Megan Fox de fans tevreden zal stellen is nog maar de vraag. Er heerst namelijk nog steeds heel wat ongenoegen nadat afgelopen jaar bekend raakte dat de filmmakers van de Turtles aliens wil maken, in plaats van de traditionele gemuteerde reptielen.

Het project werd enkele maanden geleden nog schijnbaar on-hold. Nu wordt het tempo opgedreven. Een releasedatum is nog niet bekend, maar gezien de controverse tot dusver horen we hier de komende maanden ongetwijfeld nog meer over.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.