Met de blokjes spelen

Warner Bros.

Warner Bros.

Vanaf 26 februari kan u in de bioscoop terecht voor The Lego Movie. Wat op papier een zeer slecht idee klinkt, leverde op zijn minst al een handvol hilarische trailers op. En als we de eerste reviews van over de plas mogen geloven is de film een heerlijk krankzinnige dijenkletser.

Het hele verhaal draait rond het doodgewone Lego-figuurtje Emmet. Wanneer hij per ongeluk wordt aanzien als de meest uitzonderlijke persoon te wereld en de sleutel tot het redden van de wereld, moet hij noodgedwongen op avontuur. Samen met een kleurrijke bende nevenpersonages, waaronder Batman, Gandalf en Abraham Lincoln, moet hij een boosaardige tiran een halt toeroepen. En dat gaat uiteraard niet vanzelf.

Om de release nog wat extra luister bij te zetten, zijn een aantal onlinespelletjes gelanceerd van de film. Daarin kan je met virtuele blokjes aan de slag of één van de filmpersonages helpen. Neen, wereldschokkend zijn de spelletjes allesbehalve. Het zijn simpelweg variaties op klassiekers. Maar wanneer je er per ongeluk op uit komt terwijl je eigenlijk je boekhouding zou moeten doen of die dringende paper voor Nederlands, verspil je er gegarandeerd veel te veel tijd aan.

De twee leukste spelletjes vindt u hieronder.

brickbust

submarinegame

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.