Miranda, Queen of Hearts

BBC

BBC

Éen trakteert de Vlaamse kijker die nog geen kennis gemaakt heeft met het fenomeen Miranda Hart op een herhaling van de eerste reeks van Miranda. Let me introduce her: Miranda is 1.85 m, volslank, single, nogal onhandig en ronduit onweerstaanbaar. Ze heeft een heel eigen gevoel voor humor en een moeder die erger is dan die van Bridget Jones en Monica Geller samen. Miranda runt een winkeltje met haar minuscule vriendin Stevie, en is regelmatig te vinden in het restaurant om de hoek, waar love interest Gary werkt als kok. Als het haar even te veel wordt, neemt ze een time-out en kijkt ze verbouwereerd of beschaamd recht in de camera, in een soort onderonsje met de kijker.

De derde reeks eindigde met een cliffhanger om u tegen te zeggen. Maar het blijft voorlopig wachten op een vierde reeks, en het is maar de vraag of die er überhaupt komt. Een tweet van Tom Ellis (Gary) deed twijfels rijzen. Miranda heeft het momenteel sowieso te druk met films, tv-werk en haar stand-upcomedy show My, What I Call, Live Show.

Vorig jaar verscheen een boek van haar hand, Is it Just Me, waarin we te weten komen dat de meest gênante situaties uit de serie recht uit het leven gegrepen zijn. Such fun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.