Mommies from Hell: roep zaterdagavond om je mammie in Kinepolis!

Kinepolis

Kinepolis

Moederdag zullen velen onder ons naar jaarlijkse gewoonte vieren met een leuk cadeautje of een groot boeket bloemen. Bij Kinepolis kan je Moederdag nu echter ook een tikkeltje anders (en donkerder) vieren. Kinepolis biedt zaterdagavond namelijk een wel heel bijzondere thema-avond aan: ‘Mommies from hell’. Een huiveringwekkende ‘double bill’ met 2 bloedstollende films waarin helse mama’s de duistere hoofdrol op zich nemen.

Iedereen die maar al te graag spanning opzoekt, zakt op de vooravond van Moederdag (zaterdag 11 mei) dus beter af naar Kinepolis waar de eerste ijzingwekkende film Mama van start gaat om 19u45. Aansluitend kan je om 22u00 angstig in je zetel wegzakken met Stoker.

Kortom: met ‘Mommies from hell’ zou je voor minder om je mama roepen! Deze griezelige ‘double bill’ vindt plaats in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Imagibraine, Liège en Palace.

Universal

Universal

Korte inhoud Mama:
Twee kleine meisjes verdwenen in de bossen op de dag dat hun ouders vermoord werden. Lilly en Victoria werden 5 jaar gezocht door hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel. Wanneer ze worden teruggevonden in een vervallen huisje, vraagt het echtpaar zich echter af of ze wel degelijk alleen waren. Annabel probeert een normaal leven uit te bouwen voor de 2 meisjes maar al snel blijkt dat er een bovennatuurlijke kracht in hun huis aanwezig is. Lijden ze aan een echt trauma of is er een geest die hen bezoekt? En hoe konden ze al die jaren alleen overleven?

Fox

Fox

Korte inhoud Stoker:
Na de dood van haar vader in een vreemd auto-ongeval, komt India’s charmante en mysterieuze oom Charlie bij haar en haar onstabiele moeder wonen. Voorheen wist India niet van het bestaan van deze oom. Al snel blijkt dat hij bijbedoelingen heeft en wordt ze geconfronteerd met gemengde gevoelens van wantrouwen en aantrekking.

Beide films zijn niet aan te raden voor personen jonger dan 12 jaar.
Tickets: €15,00 – €13,00 (Kinepolis Student Card).
Voor het bestellen van tickets, surf naar: www.kinepolis.be.

Kinepolis

Kinepolis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.