Nieuw op VTM: Cordon

Eyeworks

Eyeworks

Stel je voor dat jouw stad, dorp of thuis hermetisch wordt afgesloten van de buitenwereld en iedereen gevaar loopt om besmet te worden met een dodelijk virus. Je wordt weggerukt van je geliefden, van je familie, van je thuis en moet (over)leven in een cordon.

Centraal in de serie staan de verhalen en ervaringen van de mensen in isolatie. Cordon is gefilmd in Antwerpen, voor een groot gedeelte in het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Het is de eerste keer dat het Instituut voor Tropische Geneeskunde zijn medewerking en expertise verleent op gebied van virussen voor een tv-dramareeks.

Scenarist van de nieuwe reeks is Carl Joos, die we reeds kennen van De Zaak Alzheimer, Dossier K en The Broken Circle Breakdown. Regisseur van dienst is Tim Mielants, die Code 37 voor zijn rekening nam.

En last but not least, de cast. Grote namen als Veerle Baetens, Wouter Hendrickx, Geert Van Rampelberg, Sven De Ridder, Johan Van Assche, Mieke De Groote, en vele anderen maken deze serie zeker de moeite om eens te kijken.

De reeks beloopt 10 afleveringen en is vanaf 10 maart te bekijken via VTM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.