Nieuw radioseizoen Supercalifragilistic op Urgent.fm

Supercalifragilistic

Supercalifragilistic

Zondag is de dag waar je al twee maanden op hebt gewacht. Dan start immers een nieuw radioseizoen van Supercalifragilistic op Urgent.fm.

Didier

Supercalifragilistic

Zoals de afgelopen jaren kan je tussen 13:00 en 14:00 genieten van de opvallendste film- en televisiemuziek uit het verleden, heden en de toekomst. Dat vullen we aan met interviews van componisten, acteurs, regisseurs en andere mensen die gebeten zijn door films en series.

De presentatie en samenstelling is nog steeds in handen van Didier Van Hoorebeke. Maar ook jouw inbreng is altijd welkom. Heb je een vraag of een verzoek, heb je een favoriete soundtrack met een interessant verhaal, ben je zelf componist, film/televisiemaker of gewoon liefhebber met een tip, laat het Didier weten via de Facebook-pagina van Supercalifragilistic. Of stuur een e-mail. En dan brengen we samen de magie tot leven.

Wie de uitzending op dat dat tijdstip niet kan beluisteren, krijgt een herkansing via onze podcast. Deze vind je op Soundcloud. De uitzending wordt ook nog eens herhaald op dinsdag tussen 11:00 en 12:00 op Urgent.fm, in Gent te horen op 105.3FM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.