Nieuwe cast voor nieuwe Fantastic Four

Fox

Fox

De Fantastic Four mochten nog in 2005 en 2007 uitrukken om in opdracht van Twentieth Century Fox enkele slechteriken te bestrijden. Onder andere Jessica Alba draafde toen op voor twee middelmatige films. Maar superhelden doen het al sinds de eeuwwisseling steevast goed in de cinema en daarom krijgen we dus ook een derde Fantastic Four van Fox.

Even terzijde, Oley Sassone maakte in 1994 al een Fantastic Four, maar daar blijkt toch iets vreemd mee. Het stond al op voorhand vast dat deze laatste nooit het daglicht mocht zien. De film werd enkel gemaakt omdat men bij New Horizons de rechten zou verliezen als men niet voor een bepaalde datum met de productie begon. De 3,9 score van imdb verraadt ook dat het beter is voor iedereen dat de film nooit écht het daglicht zag.

Aldus, de nieuwe Fantastic Four. Deze zou geïnspireerd zijn door de comic ‘The Ultimate Fantastic Four‘ waarin we de jongere versies van de originele personages te zien krijgen. Denkende aan verjonging dacht Fox dan ook dat het beter was om de cast ineens helemaal om te gooien. Deze keer zal Kate Mara Sue Storm of The Invisible Woman spelen en neemt Miles Teller de rol van Reid Richards of Mr. Fantastic voor zich. Michael B. Jordan speelt Johnny Storm of the Human Torch en Jamie Bell wordt genoemd voor de rol van Ben Grimm aka The Thing!

Het script van de hand van Simon Kinberg zal geregisseerd worden door Josh Trank en wordt voorzien voor 18 Juni 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.