Nieuwe poster voor 24 Exposures

IFC Midnight

IFC Midnight

Joe Swanberg (V/H/S) stelt in Januari op het Sundance Festival zijn kerstkomedie Happy Christmas voor. Maar, hoe vreemd het ook mag klinken, het is ook niet lang meer wachten op zijn horror/thriller 24 ExposuresEerder kregen we al een bijzondere trailer van die laatste te zien en nu is er ook een nieuwe intrigerende poster.

IFC Midnight

De trailer is zoals ze het in Amerika graag noemen nogal NSFW. Veel bloot en bloed te zien, maar dan wel op een erg vreemde manier. De film gaat namelijk over fotograaf Billy die zich tot meester heeft gekroond van een erg specifieke niche. Ik had het zelf niet kunnen bedenken; zijn fetisj is het vastleggen van vrouwen die brutaal vermoord (lijken te) zijn. Alles verandert helaas wanneer plotseling lijken opduiken van vrouwen die vermoord zijn en dat in bijzonder gelijkaardige omstandigheden als Billy’s foto’s. De trailer verklapt nog niet of de fotograaf zijn fantasie de bovenhand krijgt of dat we te maken hebben met een copycat.

In tegenstelling tot de trailer, trekt de nieuwe poster, net als de bijhorende slogan “Murder Made Beautiful” middels esthetiek de aandacht weg van het horror-aspect. Het blijft dus raden naar het idee achter de film. Slasher? Exploitation? Of een verhaal met sterke humoristische ondertoon? Allemaal mogelijk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.