Nieuwe poster voor Brian Millers Vice

RED

eOne

Bruce Willis, een van ’s werelds best gekende actiehelden, zal binnenkort nog eens verschijnen op het grote scherm. De oude rot in het (acteer)vak weet niet van ophouden. Van actieklassiekers zoals Die Hard tot recentere blockbusters als R.E.D: Willis blijkt altijd paraat voor een goede actieprent. En dat zal niet gauw veranderen.

Zo ook voor het nieuwste project waaraan Willis wordt gelinkt: Brian A. Millers Vice (gepland voor 2015). Het verhaal speelt zich af in een luxeresort, waar synthetische (lees: artificiële) medewerkers steenrijke en bekende gasten in de watten leggen. Een foutje in het systeem zorgt er echter voor dat één van de medewerkers haar (voordien gewiste) trauma’s herleeft. Haar stoppen slaan door en ze zint op wraak.

In het verhaal neemt Willis de rol van de resortmanager op zich. Het zal de taak van de Die Hard ster zijn om de op wraak beluste moordenares te stoppen. De medewerker in kwestie wordt gespeeld door Ambyr Childers, die recent te zien was in 2 Guns. De synopsis en cast klinken alvast als een hit, maar ook de eerste teaserposter ziet er veelbelovend uit.

A World without rules.

Paradise on Earth…?

Not when all Hell breaks loose.

De onheilspellende tagline doet ons hunkeren naar meer. Hopelijk kunnen Miller en co. een interessante actiethriller uit hun mouwen schudden, al moet het publiek nog wachten op de eerste beelden. Misschien heeft Willis nog maar eens een hit in de zalen gestrikt.

Aperture Entertainment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.