Nieuwe schrijvers Ghostbusters 3

Ghostbusters

Sony Pictures

Dan Aykroyd blijft bij zijn plan. Hij wil Ghostbusters 3 realiseren. Zelfs na de weinig enthousiaste reactie van Bill Murray en de fans in het algemeen. Murray vond om te beginnen de eerste versie van het script helemaal niet goed. Ook al heeft hij het project niet volledig van tafel geveegd. Wanneer gaan ze toch leren dat sequels, prequels en dergelijke commerciële blunders echt geen succes hebben?

Toch vindt Aykroyd de kritiek niet zo erg. Zijn scriptprobleem heeft hij bijvoorbeeld opgelost door het vervangen van de schrijvers Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky. Als je weet dat dit duo verantwoordelijk was voor Bad Teacher zou je ze ook niet te lang op de loonlijst houden.

“We’ve got a new writing staff working on it now. It’s got to be perfect.”

Ook het feit dat Bill Murray waarschijnlijk niet mee zal werken, stoort Aykroyd niet zo erg:

“What we have to remember is that Ghostbusters is bigger than any one component, although Billy was absolutely the lead and contributed to it in a massive way.”

Dan Aykroyd en co-acteur Harold Ramis hebben de scenario’s van de twee eerste Ghostbusters zelf geschreven. Beide films werden geregisseerd door Ivan Reitman (vader van Jason Reitman).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.