Nieuwe website Quality Film Collection vanaf nu online

Quality Film

A-Film

De Quality Film Collection is, zoals de naam al doet vermoeden, een serie kwalitatieve dvd’s, tegen een erg zachte prijs. De reeks bestaat uit films die veelal prestigieuze prijzen in de wacht hebben gesleept, zoals Oscars, Golden Globes of Gouden Palmen. Denk aan successen als Der Untergang, Brokeback Moutain en Million Dollar Baby. Films die ieder zichzelf respecterende filmliefhebber in huis moet hebben. De collectie bevat zo’n 250 titels, en blijft constant groeien, nu ook op blu-ray.

Het Quality Film Collection label zorgt ervoor dat elke filmfan op ontdekkingsreis kan gaan in een reeks die zowel de betere speelfilm als arthouseparels omvat. Door zijn typische zwart-gouden lay-out is de Quality Film Collection heel herkenbaar. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat je steeds een juiste keuze maakt bij het selecteren van een film uit het label.

Op de nieuwe website http://www.qualityfilmcollection.be vind je alle informatie terug over de volledige collectie; welke titels bevat de collectie, hoeveel awards heeft een bepaalde film gekregen, welke dvd’s en Blu-rays worden er binnenkort opgenomen in de reeks,…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.