Oh let me be, your teddy bear

Universal Pictures

Family Guy. Ik kan er onbedaarlijk mee lachen en me er tegelijk  rot aan ergeren. Zelden heb ik een animatiereeks gezien die zo onbeschaamd leentjebuur speelt bij zijn meerderen. Want Family Guy is, tot spijt van wie het benijdt, geen The Simpsons mét een extra paar cohones. Het is in de eerste plaats een reeks die een potty mouth verwart met attitude. Dat leidt soms tot hilarische toestanden maar minstens even vaak tot flauwiteiten van de hoogste orde.

Maar bon, dankzij de reeks is bedenker, schrijver en stemmenleverancier Seth McFarlane wel iemand met naam in Tinseltown. En daardoor mag hij het ook eens proberen als regisseur en schrijver van een langspeler. Die langspeler is Ted geworden en daarvan is een nieuwe trailer verschenen.

In Ted zien we Mark Wahlberg als John Bennet, een volwassen man die omwille van een wens uit zijn kindertijd samenleeft met zijn levende teddybeer (stem van McFarlane). Meestal gaat dat behoorlijk goed maar wanneer John een vrouw (de immer verrukkelijke Mila Kunis) leert kennen, komt de relatie met zijn knuffelbeer onder druk te staan.

Laten we er geen doekjes om winden, Ted is gewoon Family Guy met Mark Wahlberg en een cgi-teddybeer. En afgaand op de trailer vooral een erg flauwe aflevering van Family Guy. Krachttermen genoeg in de trailer om pakweg Showbizz Bart stevig te doen blozen maar dat maakt het nog niet grappig. En dat is ergens wel spijtig want Wahlberg en Kunis lijken zich prima te amuseren.

Ted mag je vanaf begin september in de bioscoop verwachten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.