Old mutants, new movie

Twentieth Century Fox

Dat regisseur Bryan Singer terugkeert voor X-Men: Days of Future Past hebben we je al verteld. Dat in zijn zog acteurs Patrick Stewart en Ian McKellan volgden bleek snel daarna.

Twentieth Century Fox

Ook Hugh Jackman lijkt klaar te staan om zijn klauwen nogmaals uit te slaan. Echt verrassend is het nieuws dat nog meer van de oorspronkelijke acteurs opnieuw hun opwachting zouden maken dus niet. Namen die genoemd worden zijn Halle Berry (Storm) en James Marsden (Cyclops).

De sequel op X-Men: First Class baseert zich op de  comics die samenvallen onder de verhaalboog ‘Days of Future Past‘. In deze strips wordt gewerkt met een complexe verhaallijn die gebruik maakt van tijdreizen, alternatieve tijdlijnen,… Ons vermoeden van tijdreizen zat er dus niet naast. Het verhaal in de film zou zich qua tijdsperiode uitstrekken van de jaren 60, het tijdskader van First Class, tot de nabije toekomst. In deze nabije toekomst zijn de mutanten een minderheid geworden die sterk wordt opgejaagd. Dit uitgestrekte tijdskader zorgt er voor dat zowel de cast van First Class als van de originele films aan bod kan komen.

De opnames gaan van start in het voorjaar van 2013. Ongetwijfeld krijgen we op dat moment meer te horen over de definitieve cast.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.