Olga Kurylenko in Saint Laurent

MGM

MGM

Schud de polsen los en wapper met die handjes: Olga Kurylenko gaat waarschijnlijk meespelen in een biopic over Yves Saint Laurent, de grand monsieur van de modewereld.

Kurylenko heeft de laatste jaren niet stilgezeten. De Oekraïense schone was recent te zien in Oblivion, naast de kleine gek die Tom Cruise heet. In 2012 speelde ze mee in Seven Psychopaths en To The Wonder. Vijf jaar geleden was ze Bondgirl van dienst.

Saint Laurent zal focussen op de hoogdagen van YSL, zijnde de jaren 60 en 70. Gaspard Ulliel neemt de titelrol voor zijn rekening en Jeremie Renier speelt zijn partner, Pierre Berge. Wie niet genoeg heeft aan één biografische film zal opgetogen zijn over het feit dat er nog een biopic over YSL in de maak is. Ook gepland voor 2014 is Yves Saint Laurent van Jalil Lespert. Volgens de man zelf krijgt Lespert full support van Pierre Berge. Bovendien heeft The Weinstein Company zich achter deze productie geschaard. Welke versie het hart van het publiek zal winnen weten we niet, maar wij voorspellen alvast een sacochengevecht van jewelste.

De opnames van Saint Laurent beginnen in oktober met Bertrand Bonello als regisseur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.