Ontdek de Hobbit in jezelf

The Hobbit: An Unexpected Journey

Warner

Sinds 17 april kan je in het lang en breed nog eens genieten van The Hobbit: An Unexpected Journey. Zo onverwacht was deze eerste prequel op LOTR nu niet meteen. Maar wie weet groeit deze prent nog wel na een tweede of derde keer.

In de film volgen we de reis van hoofdpersonage Bilbo Balings. Hij begint, lichtjes onder dwang van Gandalf, aan een tocht richting het verloren dwergenkoninkrijk Erebor. Daar geniet de draak Smaug van al het goud en zilverwerk dat de dwergen ooit hebben opgegraven. Bilbo is gelukkig niet alleen. Hij krijgt het gezelschap van 13 (hongerige en dorstige) dwergen. Onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild vertrekken ze op een reis die hen leidt langs de wildernis, verraderlijke gebieden vol Aardmannen, Orks en dodelijke Wargs. Daarnaast is er nog een mysterieuze, sinistere figuur die bekend staat als de Necromancer. Tijdens zijn doortocht doorheen de Eenzame Berg ontmoet Bilbo een schepsel dat zijn leven voor altijd zal veranderen… Gollem.

Ter gelegenheid van de dvd en blu-ray kan je eens kijken naar de verschillende The Hobbit-apps die er bestaan. Eentje daarvan vind je hieronder. Zo kun je aan een quiz deelnemen waarin je de Hobbit in jezelf kan ontdekken. Je kan ook de verschillende wezens uit Midden – Aarde bekijken. Daarnaast is er ook een trailer beschikbaar en kan je een Hobbit-handboek downloaden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.