Ook om 21u naar een film in Kinepolis

Kinepolis

Kinepolis

Na een testperiode in Brussel, Antwerpen en Luik, heeft Kinepolis besloten om de programmatie van 21u-voorstellingen nationaal uit te breiden naar al bioscopen.  Het avondblok in de week, van maandag tot en met donderdag, krijgt er dus, naast de gebruikelijke programmering van 20u en 22u30, overal een extra voorstelling bij.

Zo kan iedereen die door werk, huishoudelijke taken of verkeer niet tijdig om 20u in de bioscoop geraakt, alsnog een filmpje meepikken om 21u. In alle Kinepolis-bioscopen (Kortrijk, Brugge, Gent, Hasselt, Imagibraine, Antwerpen, Brussel, Oostende en Luik) zullen films om 21u vertoond worden. Kinepolis wil zo inspelen op op het specifieke leefpatroon van zijn bezoekers, zodat mensen op een ontspannen manier een avondje cinema kunnen beleven.

In Leuven pakt Kinepolis het nog anders aan. In deze bruisende studentenstad wil Kinepolis met haar beperkt aantal zalen (7) zoveel mogelijk inspelen op de wensen van de Leuvense cinefiel. Er zullen geen vaste vertoningsblokken meer zijn, maar elke film zal starten wanneer de vorige gedaan is. Elke 20 minuten begint een nieuwe film. Op deze manier wil Kinepolis Leuven een uitgebreider assortiment van films en een maximale spreiding van het aantal vertoningsuren voorstellen, waardoor zij zich flexibeler kan opstellen naar studenten en Leuvenaars toe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.