Op de set met Denzel en Mark

Universal Pictures International

Universal Pictures International

Een humoristisch getinte actiefilm met Denzel Washington en Mark Wahlberg, dat lijkt niet meteen het gedroomde successcenario. En toch is dat exact wat men met de érg origineel getitelde actieprent 2 Guns wil bereiken.

Universal Pictures International

Zowel narcotica-agent Robert ‘Bobby’ Trench (Denzel Washington) als Marcus Stigman (Mark Wahlberg), actief bij de inlichtingendienst van de marine, infiltreren in een Mexicaans drugskartel. Geen van beide weet echter dat de andere ook een undercoveragent is. Wanneer de hele operatie faliekant afloopt, belanden onze helden op straat. Opgejaagd door zowel het drugskartel als de overheid hebben ze enkel nog elkaar om de waarheid aan het licht te brengen en hun naam te zuiveren.

Oscarwinnend materiaal is dit scenario niet meteen. Als we de heren op de set echter mogen geloven, doet het samenspel tussen Denzel en Mark de vonken van het scherm springen. Maar ik laat ze zelf verder vertellen in onderstaande featurette.
Of dat samenspel deze film ook uit de dozijnen andere actiefilms laat springen, kan je zelf in de zaal ontdekken vanaf 25 september.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.