Peter Jackson belooft: Kuifje komt

Columbia Pictures

Columbia Pictures

Momenteel kan je gaan genieten van Peter Jacksons tweede Hobbit film, The Desolation of Smaug. In 2014 komt het laatste deel van deze trilogie in de bioscoop. Toch leek het ideaal om Jackson al aan de tand te voelen betreffende zijn toekomstplannen. Goed nieuws voor ons klein Belgenlandje. Peter Jackson heeft Tintin 2 als volgend project op zijn verlanglijstje.

“As soon as I’m free of The Hobbit, I’ll be going back into doing ‘Tintin.”

Samen met zijn maatje Steven Spielberg produceerde hij al de eerste Kuifje-film, The Adventures of Tintin. Deze film uit 2011 werd geregisseerd door Spielberg. Nu is Peter aan de beurt en heeft er zin in. Enige tijd geleden dacht Jackson eraan eerst enkele kleine projecten te behandelen. Begrijpelijk na het maken van een tientonner van een blockbuster-trilogie.

The Hobbit is een prestigieus drieluik met enorm hoge verwachtingen van zowel critici als publiek. PJ heeft er duidelijk naast enkele vette dollars, ook extra kilootjes aan overgehouden. Wij zijn alvast heel blij met zijn beslissing. Hopelijk wordt hij even betoverend als de eerste. Ik ken nog een kerel die een vreugdedansje zal maken bij dit nieuws. Andy Serkis mag na Gollum, King Kong en 2 maal Caesar (niet de Romein, wel de aap uit Rise of the Planet of the Apes) nog eens een echte mens spelen. Net zoals bij de eerste Kuifje-film wachten we geduldig af. Door het rijk gevulde 2015, ligt de release ergens in 2016.

Columbia Pictures

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.