Q is getrouwd met man

 

Skyfall

EON/Columbia

Ja, er is weer een goeie man van straat. Deze keer is dat niemand minder dan Ben Whishaw ofte Q in Skyfall. De 32-jarige acteur heeft zijn ja-woord gegeven aan de Australische componist Mark Bradshaw.

De twee hebben elkaar leren kennen op de set van Bright Star, een film van Jane Campion uit 2009. Whishaw speelt daarin de schrijver John Keats die zijn liefde bekend maakt aan Fanny Brawne. Maar in werkelijkheid sloeg de vonk dus over tussen hem en de 30-jarige componist.  

RCV

Hoor jij het nu in Keulen donderen? Wel, da’s niet geheel onlogisch. Ben Wishaw is altijd opppervlakkig geweest over zijn seksuele geaardheid. Het gonste van de geruchten zoals vaker het geval is. Die speculaties groeide aan toen hij in maart 2011 nog een interview gaf aan het magazine Out.

Er werd hem toen gevraagd of hij het belangrijk vindt dat (jonge) holebi’s positieve rolmodellen hebben. Daarop antwoordde Ben het volgende:

I feel in my heart that it’s important, but I don’t quite know yet the way to go about that. Maybe that’s the transitional thing I feel I’m in the middle of at the moment.

Ben houdt liever zijn privéleven gescheiden. Geheel terecht. Maar we zijn blij dat hij dit van zijn stukje van zijn privéleven met ons wil delen. Het toont dat de acteur zich goed voelt in zijn vel, zoals het hoort. Ik zie hem graag terug in de rol van Q in de volgende James Bond-film.

Wishaw vergroot zo de lijst van acteurs die uit de kast durven komen zoals Zachary Quinto en Neil Patrick Harris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.