RIP Glee Flint

Glee: The 3D Concert Movie

Twentieth Century Fox

Het is een zwarte dag voor de fans van Glee. Acteur Cory Monteith is immers dood aangetroffen in een hotel in Vancouver. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het bericht werd de wereld ingestuurd via de Canadese en Amerikaanse media. Zij hebben het nieuws overgenomen van de politie. Over de doodsoorzaak is er nog onduidelijkheid. Er is sprake van geweld en/of een overdosis.

De acteur checkte in op 6 juli, zonder zijn vriendin en Glee-collega Lea Michele. Hij was op het moment van zijn overlijden ook alleen volgens de bewakingsbeelden. Het hotelpersoneel vond hem uiteindelijk toen hij niet volgens de afspraak het hotel had verlaten. Morgen is er een autopsie gepland.

Het overlijden is een groot verlies voor zowel zijn familie als vrienden. Maar ook voor zijn collega’s in Glee. En zeker voor de makers van de serie. Eerder had ik al geschreven dat er al een pak acteurs niet meer zouden terugkeren voor het vijfde seizoen. Cory komt daar nu nog eens bij. En in het geval van Cory is dat dus definitief.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.