Racet Cruise samen met Brad Pitt in Go Like Hell?

Paramount

Paramount

Eerder schreven we al over de nieuwe samenwerking tussen Tom Cruise en Joseph Kosinski. Na Oblivion willen de twee een film maken over de rivaliteit in de jaren zestig tussen Ford en Ferrari op de racebaan: Go Like Hell.

Fox is de motor achter deze toekomstige blockbuster en zoals we gewoon zijn van de grote studio haalt het alweer alles uit de kast. Want naast Cruise probeert Fox momenteel Brad Pitt binnen te halen voor Go Like Hell. Als ze er ook in slagen is dat geen klein nieuws. Het is namelijk al van 1994 geleden dat Cruise en Pitt samen te zien waren, meerbepaald in Interview With the Vampire.

Zo te horen was Brad Pitt al eerder in voor de film, al was dat nog toen die zou geregisseerd worden door Michael Mann. Daarenboven is Angelina’s wederhelft de laatste tijd te zien geweest in enkele andere blockbusters zoals World War Z en The CounselorAls we deze lijnen doortrekken bestaat de kans op een hereniging wel.

Welja, afwachten geblazen. Geniet ondertussen nog even van het laatste samenspel van Brad en Tom dat er overigens écht wel 1994 uitziet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.