Rebecca Hall naast Johnny Depp in Transcendence

Rebecca Hall

Warner Bros.

Nadat eerder al bekend raakte dat Johnny Depp de mannelijke hoofdrol zou vertolken in Transcendence is nu ook de vrouwelijke hoofdrol bekend. Rebecca Hall, bekend van onder meer Vicky Cristina Barcelona en The Town, kreeg de voorkeur op Rooney Mara en Emily Blunt. Naast Depp en Hall zal ook Paul Bettany te zien zijn in de science fictionfilm van debutant Wally Pfister.

Mammoth Screen

Rebecca Hall kaapt zo alweer een grote rol weg. De Britse actrice speelde recent nog naast rijzende ster Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes in BBC-serie Sherlock) in het prestigieuze Parade’s End, een serie die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. De serie, die deels gefilmd werd in Vlaanderen, wordt vanaf dinsdag 12 maart uitgezonden op één. Later dit jaar is Hall ook op te merken in Iron Man 3, het onofficiële vervolg op het megasucces The Avengers.

Het wordt een blij weerzien met Wally Pfister, met wie Rebecca Hall reeds samenwerkte in The Prestige. Pfister was lange tijd de vaste cinematograaf van Christopher Nolan (The Dark Knight Rises), maar waagt nu zelf zijn kans als regisseur. Benieuwd of het sci-fiproject uitdraait op een succes zoals Inception, of op een gemiste kans zoals TRON: Legacy. Wij hopen alvast op het eerste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.