Reboot Twilight noooooo

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Summit Entertainment

Je hebt ideeën die zinvol zijn, ideeën die we nog kunnen tolereren en ideeën die zo stupide zijn als vandaag al je geld investeren in een Spaanse, Ierse of Griekse bank. Kortom, ideeën die meteen afgeschoten moeten worden. De persoon die met dat idee op de proppen kwam wordt best ook verbannen naar een andere uithoek van ons heelal.

Over welk idee gaat het dan? Afgaande op de titel van dit bericht kan je het al raden. Een reboot van Twilight. Please! Na 5 jaar zijn we eindelijk verlost van Bella en haar Edward. Het is niet dat we meteen nood hebben aan een reboot van de reeks. Het eventueel plan kwam er nadat schrijfster Stephenie Meyer geen bezwaar uitte in een aantal interviews tegen een reboot naar aanleiding van 5de verjaardag van de eerste film en de boekenreeks in 2008.

Gelukkig heeft Rob Friedman van Lionsgate ontkent dat ze een reboot plannen. Toch niet meteen. Officieel staat de studio wel achter elke wens van Meyer. Je kunt Meyer niets kwalijk nemen, maar een reboot zou echt getuigen van teveel uitmelkerij en van bijzonder weinig respect voor de huidige saga en het publiek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.