Renner én Damon in Bourne 5?

The Bourne Ultimatum

Universal

The Bourne Legacy breidde vorig jaar op niet geheel overtuigende wijze een vervolg aan de mythologie die de drie eerdere Bourne-films hadden opgebouwd. Jeremy Renner was degelijk als agent Aaron Cross, maar al bij al viel de film voor het overgrote deel in het water. Toch maakte Universal begin deze maand bekend dat Anthony Peckham (Sherlock Holmes, Invictus) is aangenomen om een script te schrijven voor een volgende Bourne-film. Alleen is het nog niet helemaal duidelijk op welke agent het verhaal zal focussen.

Het gerucht gaat namelijk dat Universal maar wat graag Matt Damon wil overtuigen om een vierde keer in de huid te kruipen van Jason Bourne, naast Jeremy Renner. Absolute voorwaarde voor Damon om toe te zeggen is dat Paul Greengrass opnieuw in de regiestoel zit. Probleem is dat Damon en Greengrass na The Bourne Ultimatum al hun hoofd braken over een mogelijk vervolg, maar geen verhaal vonden dat de moeite waard was om te vertellen. Benieuwd of The Bourne Legacy daar verandering in heeft gebracht.

Uinversal ontkent vooralsnog alle geruchten. Toch lijkt een samenwerking tussen Jason Bourne en Aaron Cross in de nieuwe film noodzakelijk om de franchise nieuw leven in te blazen. Matt Damon is echter steeds terughoudend geweest tegenover een vierde film met Jason Bourne. Een riante check zou dat probleem alvast van de baan kunnen helpen. Het blijft voorlopig dus koffiedik kijken en wachten op meer nieuws.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.